УКРАЇНСЬКІ ЕКСПОРТЕРИ ТА ВИРОБНИКИ ГОТУЮТЬСЯ ДО НАСЛІДКІВ ЗАПРОВАДЖЕННЯ НУЛЬОВОЇ СТАВКИ ПДВ НА ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ У ЄС

17 лютого 2022 року Торгово-промислова палата України спільно з народними депутатами України збирає лідерів та експертів агропродовольчої галузі для дискусії щодо спільного бачення подальших кроків представників влади та бізнесу.
Тема заходу:«Збереження конкурентоспроможності української агропродовольчої продукції в умовах запровадження на території ЄС нульової ставки ПДВ на харчові продукти з 1 липня 2022 року».
«Круглий стіл» відбудеться 17 лютого о 15:00 у Торгово-промисловій палаті України (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, зала «Колізей»).
Мета «круглого столу» — почути думки аграріїв, харчовиків, експертів, з урахуванням досвіду ЄС проаналізувати законодавчу ініціативу депутатської групи «Партія «За майбутнє» № 7023 про зниження до 0% ПДВ на продукти харчування в Україні.
Ключові спікери:
- Геннадій Чижиков — президент ТПП України.
- Ігор Палиця — народний депутат України, голова партії «ЗА МАЙБУТНЄ».
- Юрій Лупенко — д.е.н., директор Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки».
- Михайло Кухар — викладач макроекономіки бізнес-школи МІМ-Київ та старший економіст Ukraine Economic Outlook.
- Родіон Рибчинський, голова ГО «Союзхарчопром», директор Громадської спілки «Борошномели України»
- Леонід Козаченко, президент Української аграрної конфедерації.
До участі запрошуються: представники аграрного бізнесу, підприємці, науковці, експерти в галузі аграрного та податкового права, народні депутати України, представники органів державної влади.
Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/zNbHY12Ec5WmisYh7.
Контакти для додаткової інформації та акредитації ЗМІ:
+380 44 584 28 36, nazar.volyanskiy@gmail.com, Назарій Волянський, Директор дирекції корпоративних комунікацій ТПП України.